7 Πράγματα που Ξεχνούν να Φέρουν μαζί τους οι Airbnb επισκέπτες

Το να ξεχνάς πράγματα σε ένα ταξίδι είναι σκέτη απογοήτευση.  Όπως και το να κάνεις άνω κάτω την βαλίτσα σου μετά από μια μεγάλη πτήση, μόνο και μόνο για να ανακαλύψεις ότι αυτό που νόμιζες ότι είχες πάρει, δεν είναι εκεί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πανικό, αναστάτωση, νευρικότητα και γενικά σε άσχημο κλίμα. Αλλά για έναν οικοδεσπότη που θέλει να εντυπωσιάσει, ένας ξεχασιάρης επισκέπτης μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να ξεχωρίσει ξεπερνώντας το καθήκον του.

Οικοδεσπότες κρατήστε σημειώσεις – το να έχεις στο σπίτι σου οποιοδήποτε από αυτά τα αντικείμενα που συνήθως ξεχνιούνται, θα κάνει τον κάθε επιφυλακτικό επισκέπτη να ξεφωνίσει από ανακούφιση και ευχαρίστηση (και πιθανώς άριστες κριτικές):

Είδη προσωπικής περιποίησης

Αποσμητικό, οδοντόκρεμα, σαπούνι, χτένες, νυχοκόπτες και μπατονέτες. Αυτά τα είδη προσωπικής περιποίησης συνήθως δεν φτάνουν στον προορισμό τους, είτε λόγω κατάσχεσης στο αεροδρόμιο είτε λόγω απλής αφηρημάδας. Το να έχετε επιπλέον θα κρατήσει τους επισκέπτες σας καθαρούς και χαρούμενους.

Φορτιστή κινητού

Το πιο ενοχλητικό πράγμα που θα ξεχάσεις δεν είναι παρά ο φορτιστής του κινητού σου! Το να έχεις έναν επιπλέον φορτιστή iPhone ή USB είναι σίγουρο ότι θα είναι χρήσιμο για τον καημένο τύπο που τελειώνει η μπαταρία του. Και θυμηθείτε, ένας επισκέπτης με φορτισμένο τηλέφωνο είναι πιθανόν να είναι και επικοινωνιακός επισκέπτης – ικανός να σε ειδοποιήσει πότε έρχεται και φεύγει, όποτε χρειάζεται βοήθεια ή θέλει να σε ρωτήσει πως δουλεύει η καφετιέρα.

Εξοπλισμός Καιρού

Αν μένετε σε μια ιδιαίτερα ζεστή περιοχή, το αντηλιακό και τα καπέλα είναι πάντα ευπρόσδεκτες πολυτέλειες που θα υπάρχουν στο σπίτι. Σε πιο υγρά κλίματα, μία ομπρέλα ή ακόμα και ένα εφεδρικό αδιάβροχο μπορεί να γλυτώσει τον επισκέπτη από μια βόλτα στο στεγνωτήριο (και θα γλιτώσει και τα ξύλινα πατώματα!).

Ένας Καλός Χάρτης

Ας μην κρυβόμαστε, μερικές φορές το Google Maps πέφτει έξω. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Και όταν συμβαίνει, καλό είναι να έχεις έναν πραγματικό χάρτη για να σε οδηγήσει στο πλησιέστερο Wi-Fi spot ΑΜΕΣΩΣ. Επίσης, αν συμπεριλάβετε έναν χάρτη με τοπικά αξιοθέατα ή σημεία για φαγητό, προσθέτει μια προσωπική και αποτελεσματική πινελιά στην φιλοξενία σας. Αποφύγετε τις φτηνιάρικες λύσεις του χάρτη από το σουβλατζίδικο, και προμηθευτείτε καλούς χάρτες από κάποιο χαρτοβιβλιοπωλείο!

Κουτί Πρώτων Βοηθειών

Είτε οι επισκέπτες σας ξεχύνονται στις παραλίες είτε ανεβαίνουν βουνοκορφές, ή απλά είναι απρόσεκτοι στα σοκάκια της πόλης, οι επίδεσμοι, τα Hansaplast, κάποιες ασπιρίνες, και ένα ψαλιδάκι είναι πάντα κάτι που μπορεί να χρειαστεί και να μην έχει προβλεφθεί από τον ταξιδιώτη.

Επαναχρησιμοποιήσιμα Μπουκάλια Νερού

Οποιοσδήποτε που είναι αρκετά μοντέρνος και σοφιστικέ για να χρησιμοποιεί το Airbnb είναι σίγουρα αρκετά μοντέρνος και σοφιστικέ για να νοιάζεται για το περιβάλλον! Και τι καλύτερο από μερικά επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια για να ξεδιψούν οι επισκέπτες σας κατά την διάρκεια της μέρας;

Λεξικό

Ένα από τα καλύτερα πράγματα του να ταξιδεύεις σε μία ξένη χώρα είναι το να εμβαθύνεις σε μια ξένη γλώσσα. Κανένας δεν θυμάται να φέρει ένα βιβλίο τσέπης με φράσεις ή ένα λεξικό, αλλά το να έχεις ένα στο σπίτι θα αποδειχτεί χρήσιμο στους επισκέπτες σας για να παραγγείλουν ένα σουβλάκι ή να ευχαριστήσουν έναν ευγενικό ταξιτζή. Μπορεί να τους δώσει κίνητρο να μελετήσουν και να ερευνήσουν σε βάθος την τοπική κουλτούρα!Βάλτε και ένα πιστολάκι, μερικές ωτοασπίδες, μία τσάντα για τα άπλυτα και η καταχώρηση σας θα είναι και επισήμως αξέχαστη. Σαν την Νεράιδα των παραπεταμένων αντικειμένων, οι επισκέπτες σας θα βρουν την προνοητικότητα σας μαγική. Θα σας πουν σωτήρα, θαυματοποιό, και σαν καλός οικοδεσπότης που είστε, θα τους απαντήσετε με ένα ταπεινό σήκωμα των ώμων, ένα κλείσιμο του ματιού και ένα “Bibbidi-Bobbidi-Boo”.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.