Κάνοντας το Airbnb σας το τέλειο καταφύγιο ύπνου

Πόσοι από εμάς κοιμούνται πραγματικά καλά μακριά από το δικό τους κρεβάτι; Υπάρχει ουσιαστικός λόγος που ορισμένοι παίρνουν μαζί τους το αγαπημένο τους μαξιλάρι στα ταξίδια. Γνωρίζουν καλά πως ένας καλός ύπνος είναι απαραίτητος για την υγεία και την καθημερινή ευεξία.

Στα ταξίδια ο ύπνος είναι συχνά διακοπτόμενος εξαιτίας πολλών και διαφορετικών παραγόντων. Οι μη γνώριμοι ήχοι, ένα σκληρό ή υπερβολικά μαλακό κρεβάτι, η φωτεινότητα του δωματίου είναι μόνο ορισμένοι από αυτούς. Αν θέλετε να συνεχίσετε να έχετε τέλειες αξιολογήσεις.. δοκιμάστε να μετατρέψετε το Airbnb σας στο τέλειο καταφύγιο ύπνου για τους επισκέπτες σας.

 

Το στρώμα για το Airbnb σας 

Μπορεί να νομίζετε ότι το να πετάξετε ένα παλιό στρώμα αφρού στο πάτωμα ενός αχρησιμοποίητου διαμερίσματος αρκεί για να το διαθέσετε στο Airbnb και για να βγάλετε μερικά χρήματα. Πόσο πιθανό όμως είναι οι επισκέπτες σας να προτείνουν το  Airbnb σας σε άλλους ταξιδιώτες; Δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύετε υπερβολικά ποσά σε ένα πολυτελές στρώμα, αλλά είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη το επίπεδο άνεσης που προσφέρετε στους ταξιδιώτες όταν αυτοί ξαπλώνουν ... και αν έχετε τα χρήματα,ξοδέψτε τα σε ένα καλής ποιότητας στρώμα για τους επισκέπτες σας. 

Tips για το στρώμα:


  • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν κολλημένα ελατήρια

  • Βεβαιωθείτε ότι το στρώμα προσφέρει ένα αξιοπρεπές επίπεδο στήριξης (μέτρια έως σταθερή)

  • Ελέγξτε ότι το πλαίσιο κρεβατιού είναι σταθερό

  • Αναποδογυρίστε το στρώμα μεταξύ των κρατήσεων έτσι ώστε να αεριστεί και να μην αναπτυχθεί μούχλα 

Λευκά είδη και σκεπάσματα για το Airbnb σας

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες προτιμούν τα βαμβακερά κλινοσκεπάσματα που αναπνέουν ώστε να μην ζεσταίνονται ενοχλητικά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εάν δεν έχετε την πολυτέλεια να αγοράσετε καλής ποιότητας βαμβακερά σεντόνια τότε σας συμβουλεύουμε πριν τα αγοράσετε να ανοίγετε πάντοτε το πακέτο για να αισθανθείτε την ποιότητα, πόσο μαλακά και άνετα είναι. Υπάρχουν ορισμένα αξιόλογα μείγματα πολυεστέρα-βαμβακιού στην αγορά, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι σφιχτός που όμως θα προσφέρουν αξιόλογο ύπνο. Επίσης, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε επιλογή στους επισκέπτες σας μεταξύ κουβέρτας και παπλώματος. 

 

Επιλογή μαξιλαριών

Επίπεδο, χνουδωτό, γεμάτο φτερά ... ποιος ξέρει τι είδους μαξιλάρι ο επισκέπτης προτιμά για να κοιμάται; Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να προσφέρετε μερικούς διαφορετικούς τύπους, ώστε να μπορέσουν να βρουν ένα που τους ταιριάζει. Σε κάθε περίπτωση πάντως φροντίστε να έχετε λίγα παραπάνω μαξιλάρια αφού ορισμένοι άνθρωποι χρησιμοποιούν απαραιτήτως πάνω από ένα ώστε να κοιμηθούν άνετα.

 

Κουρτίνες

Οι κουρτίνες είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσετε τους καλεσμένους σας να κοιμηθούν και να συνεχίσουν να κοιμούνται ακόμα και όταν ο ήλιος είναι δυνατός. Φροντίστε να εξοπλίσετε το Airbnb σας με blackout κουρτίνες που θα μειώσουν αισθητά την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στο δωμάτιο. 

 

Ωτοασπίδες

Πολλοί τουρίστες θα πακετάρουν τις ωτοασπίδες τους μαζί αλλά αγοράζοντας μερικά πακέτα μιας χρήσης και αφήνοντάς τα για τους επισκέπτες σας δεν θα κοστίσει πολύ και θα μπορούσε να είναι η διαφορά μεταξύ μιας καλής και κακής κριτικής για το Airbnb σας - ειδικά εάν βρίσκεται στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης. Οι μάσκες ύπνου μπορούν επίσης να είναι μια ωραία πινελιά και να βοηθήσουν με τον ύπνο. 

 

Ειλικρίνεια

Πάντα να είστε ειλικρινείς όταν περιγράφετε το είδος του κρεβατιού που προσφέρετε και το επίπεδο άνεσης του Airbnb σας. Αν οι επισκέπτες περιμένουν ένα βασιλικό στρώμα πάνω σε ένα κρεβάτι με ουρανό, μην τους αφήνετε να φτάσουν και να ανακαλύψουν έναν παλιό καναπέ που αναδιπλώνεται με  λεπτό αφρώδες στρώμα. Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες και οι περιγραφές σας ταιριάζουν με το επίπεδο άνεσης που παρέχετε στους επισκέπτες στην πραγματική ζωή. Το ίδιο ισχύει και με τα επίπεδα θορύβου. Πρέπει να μπορείτε να καλύψετε τις προσδοκίες των επισκεπτών σας. Ζητείστε βοήθεια

Η BnBdesign βοηθάει τους Airbnb οικοδεσπότες σε όλη την Ελλάδα να κάνουν τα Airbnb τους ονειρικά καταλύματα διακοπών που λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές. Αν θέλετε συμβουλές για τη δημιουργία ενός πιο άνετου και φιλικού χώρου για τους επισκέπτες, από την ανακαίνιση μέχρι και τη διακόσμηση, επικοινωνήστε με την ομάδα των ειδικών μας για την Airbnb.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.