Βγάζοντας τις τέλειες Airbnb Φωτογραφίες

Οι φωτογραφίες είναι το πιο σημαντικό εργαλείο μάρκετιγκ για την καταχώρηση του bnb. Οι  περισσότεροι ανθρώποι δεν θα διαβάσουν λέξη από την περιγραφή του σπιτιού, χωρίς να επεξεργαστούν πρώτα τις φωτογραφίες του.

Μερικά tips για να βγάλεις τις τέλειες φωτογραφίες:


  • Φωτισμός: Βεβαιώσου ότι τα δωμάτια σας είναι φωτεινά και αεράτα. Άνοιξε ένα παράθυρο για να επιτρέψεις να μπει περισσότερο φως στα δωμάτια. Ο πιο εύκολος τρόπος να τρομάξεις πιθανούς πελάτες είναι με σκοτεινές και μουντές φωτογραφίες. Βρες μια ώρα στην ημέρα που ο ήλιος δεν αντικατοπτρίζεται στα παράθυρα, αφού η αντίθεση φωτός θα κάνει την λήψη πάρα πολύ δύσκολη.

  • Μέγεθος Δωματίου: Εάν δεν έχεις ευρυγώνιο φακό, και πρέπει να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο σου, πάρε λήψη από την γωνιά των δωματίων δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο ύψος. Ο στόχος είναι να έχεις όσο πιο πολύ το δωμάτιο στην λήψη γίνεται. Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχεις να κάνεις είναι να παρουσιάσεις το μέγεθος ενός χώρου.

  • Προσοχή στη Λεπτομέρεια: Έχεις 2-3 κοντινές λήψεις από αξιοσημείωτα κομμάτια, έργα τέχνης, ή μια σύνθεση λουλουδιών που μεταφέρουν την προσοχή στο στυλ και τη λεπτομέρεια.

  • Περιβάλλουσα περιοχή: Μήπως υπάρχουν σημεία κατατεθέν στoν χώρο σου που θα βοηθήσουν να ενοικιάσεις το σπίτι σου; Eξαιρετική θέα; To μπροστινό λόμπι του κτιρίου, του γυμναστηρίου, ή της πίσω αυλής; Σκέψου τις σκηνές που θα δώσουν στον επισκέπτη σου μια καλύτερη ιδέα της τοποθεσίας.

Αριθμός και Διάταξη φωτογραφιών

Οι εικόνες θα πρέπει να παρουσιάζονται με ένα τρόπο που να βοηθά τον φιλοξενούμενο να αντιληφθεί την διάταξη του σπιτιού. Εάν περπατούσε κατά μήκος τους σπιτιού σου, ξεκινώντας από την μπροστινή πόρτα, τι θα έβλεπε; Ποιο θα ήταν το πρώτο δωμάτιο που θα έβλεπε μετά την είσοδο; Η Airnbn προς το παρόν δεν επιτρέπει βίντεο, αλλά οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να μοιάζουν με περιήγηση βίντεο.

Μην βγάλεις πολλαπλές φωτογραφίες του ίδιου δωματίου με διαφορετικές γωνιές. Το λιγότερο είναι καλύτερο. Η ιστοσελίδα και οι συνδέσεις wireless μπορεί να είναι μερικές φορές αργές για πολλά άτομα, οπότε προσπάθησε να μεταφέρεις την αίσθηση του χώρου σε όχι περισσότερες από 12 φωτογραφίες. Απέφυγε να τραβήξεις πάρα πολλές φωτογραφίες έργων τέχνης, φυτών, και άλλων διακοσμήσεων εκτός και αν είναι κάτι ιδιαίτερο.

Τέλος, οι χρωματιστές πινελιές στο σπίτι, ειδικά τη μέρα της φωτογράφισης είναι πολύ σημαντικές. Τα λουλούδια, το τυρί και ένα γεμάτο ποτήρι κρασί, ένα τέλεια στρωμένο κρεβάτι και τακτοποιημένες πετσέτες θα κάνουν τον χώρο σου να ξεχωρίζει από το πλήθος.

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συναινείτε στην χρήση cookies των οποίων η λειτουργία περιγράφεται αναλυτικά στην Πολιτική απορρήτου μας.